noviteta.info

Samo najnovije

Showbizz

Lidija Vukićević (60) otkrila kako godinama ima isti broj kiIograma: Nikad ne ide u teretanu, zgodno tijeIo 0vako oblikuje

Mnogi su ljudi do sada rekli kako izgleda kao da je vrijeme stalo za glumicu Lidiju Vukićević, a ona je skoro proslavila 60. rođendan. Pozitivni komentari oko njenog izgleda nikako da prestanu, a ona je istakla kako je za dobar izgled također i bitna energija koju emitujete.

Lidija je jendom prilikom rekla kako je za njen mladoliki izgled najviše zaslužna dobra genetika, ali također i dugogodišnja njega.

Pored svega toga ova poznata glumica vodi dosta računa o svojoj ishrani. Ono na šta su se svi iznenadili jeste da je ona priznala da ne ide nikako u teretanu nego da ona trenira tako što obavlja kućanske poslove.

“Mene godinama pitaju kako ja to održavam istu kilažu, a ju ću da budem iskrena pa ću reći da je genetika mnogo važna, a osim toga je bitno i mentalno zadovoljstvo. Ja u teretanu ne idem, a nemam ženu koja mi čisti kuću nego sam ja teretanu zamijenila tako što imam ozbiljan rad u svome domu gdje aktiviram sve mišiće”, rekla je ova glumica.

LEAVE A RESPONSE