noviteta.info

Samo najnovije

Showbizz

0va fotografija je nastala 1974. godine: Da li prepoznajete pjevačicu na slici – Nema osobe na Balkanu koja ne zna njene pjesme (Foto)

Kako ste to mogli da pročitate u naslovu, danas ćemo vam malo da pričamo o pjevačici koje se mnogi sjećaju, a na vama je da probate otkriti koja je pjevačica u pitanju.

Kako smo to već naveli, slika je nastala 1974. godine i tada je ona bila jako popularna, te je pjevala raznim javnim osobama širom Jugoslavije, pa čak i poznatom Josipu Brozu Titu.

Već kao jako mlada je počela da se bavi sa pjevanjem, pa je uspjela da se izbori za svoje mjesto na estradi. U pitanju je zapravo pjevačica Snežana Đurišić, a mnogi je se sjećaju kao jednu od ljepših pjevačica njene generacije.

I dan danas je ona osoba o kojoj mediji često pišu jer privlači dosta pažnje, pa je ovoga puta i jedna stranica preko društvenih mreža napravila kako je to ona izgleda ranije i kako izgleda sada. Mnoge je ljude iznenadila njena ljepota iz toga perioda, a sada nam i vi recite vaše mišljenje.

LEAVE A RESPONSE